Корзина
61 отзыв
+380503846384
+380503846384
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3

Крупа пшенична Булгур для плову 700г ОЛІМП (1/10)

18,40 грн.

В наличииКод: 018251
Купить
Крупа пшенична Булгур для плову 700г ОЛІМП (1/10)
Крупа пшенична Булгур для плову 700г ОЛІМП (1/10)
18,40 грн.
Купить
Перезвоните мне
  • +380 показать номер +380503846384 Коваль Катерина Валеріївна
Перезвоните мне
  • +380 показать номер +380503846384 Коваль Катерина Валеріївна
  • Контакты
    • Телефон:
      +380503846384, Коваль Катерина Валеріївна
    • Контактное лицо:
      Садовий Олександр Петрович
    • Адрес:
      вул.Індустріальна,11А, Чернигов, Черниговская область, Украина
  • Условия возврата и обмена

Булгур відомий як «середземноморський рис», який використовується в кулінарії вже 8000 років. Булгур виготовляється із зерна пшениці елітних сортів. Він може бути гарніром, замінити звичайний рис в будь-яких стравах. Булгур поєднується з м'ясом і рибою, служить начинкою при фаршируванні овочів, додається в салати і супи, використовується для приготування десертів. Час приготування продукту - всього лише 15-20 хвилин.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту:

Білки, г 13,0

Жири, г 1,5

Вуглеводи, г 68,0

 Енергетична цінність на 100 г продукту, ккал: 331,0

Плов з булгура зі свининою

Час приготування: всього лише 45 хв

СКЛАДОВІ:

Булгур для плову ТМ «ОЛІМП» - 800 г

Свинячий ошийок - 1 кг

Лук - 500 г

Морква - 500 г

Часник - 1 головка

Спеції для плову - 3 ч.л.

Петрушка (для прикраси) - 1 пучок

Сіль за смаком

приготування:

 Свинину крупно наріжте. Обсмажте м'ясо до золотистої скоринки, додайте 1,5 ч.л. приправи, перемішайте. Влийте 200 мл води, зменшіть вогонь і накрийте м'ясо кришкою. Моркву наріжте соломкою, цибулю дрібними кубиками. Часник очистіть. У сковороді обсмажити цибулю і моркву. Додайте 1,5 ч.л. залишилися спецій. Овочі додайте в казанок до м'яса. Накрийте кришкою і тушкуйте до м'якості м'яса. При необхідності додавайте воду. Коли м'ясо буде готове - посоліть його. Всипте булгур і розрівняйте поверхню. Рівномірно вставте в булгур зубчики часнику. Влийте воду, щоб вона покривала булгур на 1 см, посоліть. Накрийте кришкою і готуйте 18-20 хвилин. Залиште плов під кришкою на 10 хвилин, перемішайте і залиште ще на 15-20 хвилин, щоб зайва рідина вбралася в булгур. Смачного!

Вегетаріанський плов з булгуром

Час приготування: всього лише 30 хв

СКЛАДОВІ:

Булгур для плову або класичний ТМ «ОЛІМП» - 2 склянки

Лук великий - 1 шт

Морква велика - 1 шт

Заморожений зелений горошок - ⅔ склянки

Печериці - 200 г

Каррі - 1 ч.л.

Курячий бульйон - 4 склянки

Рослинна олія

Сіль за смаком

приготування:

 Цибулю і моркву наріжте кубиками. Горошок залийте окропом і залиште на 5 хвилин. Гриби розрізати на 4 частини. Окремо обсмажте гриби і моркву з цибулею і каррі. Складіть в казанок овочі, гриби, булгур, посоліть, залийте гарячим бульйоном або водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь. Готуйте 10-15 хвилин, поки вся рідина не вбереться. Смачного!

  • Цена: 18,40 грн.
Отзывы о товаре
    Категории
    +380503846384
    Коваль Катерина Валеріївна
    ПП "СІВЕРПРОДУКТ"
    Садовий Олександр Петрович
    Украина Черниговская область Чернигов вул.Індустріальна,11А
    Карта