Продавец ПП "СІВЕРПРОДУКТ" развивает свой бизнес на Prom.ua 4 года.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Prom.ua с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Корзина
563 отзыва
Отправка в течение 1-3 дней после оформления и оплаты заказа
+380503846384
+380 (50) 384-63-84

Крупа пшеничная булгур мелкий 700г ОЛИМП (1/10)

22,30 грн

Минимальная сумма заказа на сайте — 100 грн.

Нет в наличииКод: 018255
Написать
Крупа пшеничная булгур мелкий 700г ОЛИМП (1/10)
Крупа пшеничная булгур мелкий 700г ОЛИМП (1/10)
22,30 грн
Написать
Перезвонить мне
  • +380 (50) 384-63-84 +380 (50) 384-63-84 Коваль Катерина Валеріївна
Перезвонить мне
  • +380 (50) 384-63-84 +380 (50) 384-63-84 Коваль Катерина Валеріївна

Крупа булгур - це продукт, виготовлений із твердих сортів пшениці. Зерно пропарюють, потім просушують і дроблять, надаючи схожість з рисовими зернами.

На Сході з такою крупи готують найрізноманітніші страви: салати, начинку для долми, перцю, супи, навіть випічку. Також варену крупу використовують як гарнір до м'яса, риби, курки. Часто з неї готують плов. Таким чином, найчастіше цю пшеничну крупу використовують так само, як і рис.

 Традиційно булгур спочатку обсмажують на олії, потім варять на слабкому вогні. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, то крупу можна відразу варити без обсмажування в маслі.

 Така крупа - найбагатше джерело вітамінів В (відновлення м'язової маси) і клітковини (очищення організму). Тому її рекомендують і для звичайного, і для дієтичного, і для спортивного харчування - все залежить від способу приготування булгура.

 Вага: 700 г.

Салат Табуле

Час приготування: всього лише 25 хв

СКЛАДОВІ:

Дрібний булгур ТМ «ОЛІМП» - ½ склянки

Помідори - 2 шт

Солодкий перець - 1 шт

Петрушка - великий пучок

Сік лимона - 1 шт

Сушений базилік - ½ ч.л.

Сушена м'ята - ½ ч.л.

Оливкова олія - 2 ст.л.

Сіль за смаком

приготування:

Булгур залийте 1 склянкою окропу, перемішайте, накрийте кришкою і залиште на 10- 15 хвилин. Тим часом дрібно наріжте цибулю, помідори, перець і петрушку. Додайте м'яту і базилік. Змішайте овочі та булгур, посоліть, заправте соком лимона і оливковою олією. Смачного!

Голубці з булгуром

Час приготування: 60 хвилин

СКЛАДОВІ:

Дрібний булгур ТМ «ОЛІМП» - 250 г

Фарш - 500 г

Велика капуста - 1 шт

Копчена грудинка або бекон - 150 г

Морква - 200 г

Лук - 300 г

Часник - 3 зубчики

Томатний соус - 4 ст. л.

Сметана - 5 ст. л.

Кріп петрушка

Сіль і перець - за смаком

приготування:

У великій каструлі доведіть до кипіння велику кількість води. З капусти виріжте качан. Покладіть капусту в воду і варіть 5 хвилин, поки листя не стануть податливими і не будуть легко зніматися з капусти. Зніміть половину листя і продовжуйте варити капусту ще пару хвилин, якщо це необхідно. Бекон і цибулю наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на середній терці. Часник очистіть. Обсмажте бекон, цибулю і моркву до готовності. Додайте подрібнений часник і відразу зніміть з вогню. Перемішайте. У великій мисці змішайте фарш, булгур, дрібно нарізану зелень і ⅔ обсмажених овочів з беконом. Посоліть і поперчіть. Добре перемішайте. У сковороду з овочами, які залишилися, додайте томатний соус і сметану. Перемішайте. Влийте 200 мл води. З капустяного листя гострим ножем зріжте товсті прожилки. На один край капустяного листа покладіть по 70-80 г фаршу з булгуром і скрутіть конвертом. Обсмажте голубці з двох сторін на сковороді. Візьміть велику глибоку сковороду або каструлю з товстими стінками, застеліть дно залишилися капустяним листям. Викладіть голубці вільним краєм вниз, залийте соусом, накрийте кришкою і тушкуйте 40-50 хвилин, час від часу поливаючи соусом. Смачного!

Фаршировані перці з булгуром

Час приготування: 60 хвилин

СКЛАДОВІ:

Дрібний булгур ТМ «ОЛІМП» - 250 г

Солодкий перець - 3-5 шт

Бекон - 120 г

Морква - 1 шт

Помідор - 1 шт

Цибуля - 1 шт

Петрушка - 1 пучок

Лавровий лист - 1 шт

Часник - 1 зубчик

Мелений коріандр (за бажанням) - ½ ч.л.

Чорний мелений перець - ½ ч.л.

Рослинна олія

Сіль за смаком

приготування:

Булгур залийте 500 мл окропу і залиште на 15 хвилин, щоб вода повністю вбралася. Бекон, цибулю і моркву наріжте кубиками. Обсмажте спочатку бекон на сухій сковороді, щоб витопити жир. Потім додайте рослинне масло, морква і цибуля. Коли овочі почнуть міняти колір, додайте спеції, часник і нарізану кубиками помідор. Обсмажуйте ще 1-2 хвилини, додайте булгур. Зніміть з вогню. Духовку розігрійте до 200 градусів. Додайте нарізану петрушку і перемішайте. У перцю зріжте верхівки, виріжте білі прожилки. Нафаршіруйте перець. Поставте в глибоку форму, накрийте верхівками. У форму влийте 1 ст. л. рослинного масла і 1 стакан води. Готуйте до м'якості перцю 20-25 хвилин. Смачного!

Кюфта з булгуром

Час приготування: 80 хв

СКЛАДОВІ:

Дрібний булгур ТМ «ОЛІМП» - 200 г

Фарш з баранини - 1 кг

Мелений коріандр - 1 ч.л.

Чорний мелений перець - 1 ч.л.

Гострий перець чилі - ¼ ч.л.

Лук - 2 шт

кінза

сіль

Рослинна олія

дерев'яні шпажки

приготування:

Булгур залийте 350 мл окропу. Залиште на 15 хвилин, щоб вся вода вбралася. Остудіть. 1 цибулину дуже дрібно наріжте, змішайте з фаршем і булгуром, додайте спеції і сіль. Перемішайте. Складіть в чашу блендера і трохи подрібніть. Поставте фарш в холодильник на 30 хвилин. Духовку розігрійте до 220 градусів. Фарш розділіть на частини, вагою 80-90 г. З кожної частини скачайте кульки. Кожна кулька трохи сплюснути, по центру покладіть дерев'яну шпажку і з'єднайте краю. Щільно притисніть фарш до шпазі біля основи. Деко застеліть пергаментом. Змастіть рослинним маслом. Викладіть кюфту, за допомогою кулінарної кисті змастіть кожну маслом і випікайте 20-25 хвилин. Частина лука залишилася наріжте кільцями. Кінзу переберіть, вам знадобляться тільки листя. Подавайте з кільцями цибулі і листочками кінзи. До кюфте добре підходить червоний гострий соус і овочевий салат. Смачного!

Мафіни з булгуром

Час приготування: 60 хв

СКЛАДОВІ:

Дрібний булгур ТМ «ОЛІМП» - 1 неповна склянка

Яйця - 2 шт

Молоко - 1 стакан

Рослинна олія - ​​3 ст.л.

Цільнозернових борошно - 1½ склянки

Розпушувач - 3 ч. Л.

Сіль - 1 ч. Л.

Листя чебрецю - 2 ст. л.

приготування:

У каструлі доведіть до кипіння 2 склянки води, всипте булгур і варіть 12 хвилин. Остудіть. Яйця злегка збийте вінчиком, влийте молоко і рослинне масло, перемішайте. Духовку розігрійте до 180 градусів. Остиглий булгур додайте до яєчно-молочної суміші, перемішайте. Додайте листочки чебрецю. В окрему миску просійте борошно, змішайте з сіллю і розпушувачем. З'єднайте рідку суміш з борошном. Перемішайте. Форми змастіть рослинною олією або застеліть паперовими формочками. Наповніть кожну на ¾ об'єму. Випікайте 30-35 хвилин. Остудіть перед подачею. Смачного!

  • Цена: 22,30 грн
Категории
+380 (50) 384-63-84
Коваль Катерина Валеріївна
ПП "СІВЕРПРОДУКТ"
Коваль Екатерина Валерьевна
вул.Інструментальна, 17, Чернигов, Украина
Карта

Насколько вам удобно на сайте?

Рассказать Feedback form banner